Tidningen 7

Vi är stolta att säga att ett genomsnittligt nummer av Tidningen 7 läses av 30.000* personer Örnsköldsviks kommun*. Av våra läsare är 50% kvinnor och 50% män.

Redan vid starten 2005 var vår idé att göra en superlokal tidning på läsarnas villkor; en positiv röst som aktivt drog bygden hellre än att sitta på läktaren. En tidning med bredd och djup, förmågan att överraska och se storheten i det lilla.

Tidningen 7 förmedlar det aktuella och positiva som händer i Örnsköldsvik, i hjärtat av Höga kusten. Fokus ligger på intressanta personer och företeelser, där delar av vårt mål är att förmedla känslan av hur bra det är att bo i Örnsköldsvik!

Tidningen kommer till alla hushåll och cirka 2 500 företag i Örnsköldsviks kommun var sjunde dag – därav namnet. Den trycks av Bold Printing Mitt på ett papper med hög kvalitet, vilket gör att både det redaktionella materialet och alla annonser blir tilltalande, med texter och bilder som kommer till sin rätt. Vi är även stolta över miljöaspekten då tidningen trycks på FSC-certifierat LWC-papper från Stora Enso. 

På torsdagar delar Post Nord ut Tidningen 7 exklusivt, alltså inte tillsammans med direktreklam. Det kan förekomma några avvikande utgivningsdagar under året, till exempel om torsdagen är en helgdag. Om tidningen uteblir, vänligen kontakta vår växel på tfn 0660-777 77.


*Källa: Sifo Orvesto Konsument helår 2020. Det handlar alltså om hur många som läser ett genomsnittligt nummer av tidningen inom sin utgivningskommun.
MEDIAPARTNER I NORR AB - BOX 449, 891 29 ÖRNSKÖLDSVIK - 0660-777 77 - INFO@7AN.SE