SHOW

10-årsjubileum för Äldregalan

Nanne Grönvall, Brolle, Klas Norberg, Angelica Jonsson, Jacke Sjödin och Pär-Åke Stockbergs husband. Det är återigen dags för Robin Hörnkvists succé Äldregalan, fredag 3 maj i Hägglunds Arena.

Robin Hörnkvist var bara 17 år när han grundade Äldregalan, och samma år som premiären – 2014 – utnämndes han till Årets PRO-Ångermanlänning och han fick även epitetet "Sveriges yngsta pensionär".

– Det häftiga, för mig personligen, är att det är tio år sedan jag för första gången fick smaka på att vara huvudansvarig för ett evenemang, och sedan inse att jag faktiskt skulle komma att jobba med det här, säger Robin och lovar en fartfylld och glädjespridande show med stor bredd.

– Rock’n’roll, schlagers, ballader, lite soul, en härlig opera och en massa Jacke – han har en egen genre kan man väl säga. Vi knyter också an till att det är tioårsjubileum med en hyllning till alla artister vi haft genom åren.

Robin tar också Äldregalan till Tonhallen i Sundsvall dagen därpå 4 maj, och där är det redan utsålt. Här i Örnsköldsvik finns endast ett fåtal biljetter kvar.

– Det här är något man ser fram emot varje år och det är jätteroligt att publik intresset är så stort.

Publicerat