TEATER

Teater för hockeytokiga Örnsköldsvik

Tidiga morgnar i en kall ishall – kanske inte de bästa förutsättningarna för en spirande romans, men det är just här, på läktaren, denna romantiska komedi utspelar sig. Onsdag 13 mars spelas den på Folkan Teater, vi har biljetter som vi lottar ut.

Björn och Frida är två rätt ensamma singelföräldrar. Men under barnens hockeyträning möts de och blir förälskade. Björn visar sig vara extremt tävlingsinriktad och tycker att man spelar för att vinna. Frida är mest glad för att hennes son har roligt.

”Hockeymorsa, hockeyfarsa” är skriven av den kanadensiska dramatikern och regissören Michael Melski. Pjäsen har spelats flitigt i både Kanada och i USA och när Riksteatern nu turnerar runt landet med Joakim Stens svenska översättning står Dennis Sandin för regin. På scen ser vi Philip Lithner och Stina Nordberg. Lokal arrangör är Örnsköldsviks Riksteaterförening.

 

Tävla om biljetter

Vad heter MoDo Hockeys supporterklubb?

Mejla ditt svar och ditt mobilnummer till tavling@7an.se så deltar du i utlottningen av biljetter, skänkta av Örnsköldsviks Riksteaterförening. Vi drar två vinnare som får en biljett var.
Senast 21 februari vill vi ha ditt svar.

Publicerat