PÅ GÅNG

Vi byter På Gång-kalender

Saknar du vår På Gång-kalender som tidigare legat här i spalten till höger?
Bara lugn, kalendern finns kvar, men nu med ett annat och bättre utseende. Klicka bara på "PÅ GÅNG" i menyraden här ovanför. Från och med nu ingår vår kalender i samma system som för hela Höga Kusten, och precis som tidigare kan du enkelt lägga in evenemang så att alla kan ta del av det.

7ans På Gång-kalender har under många år varit den överlägset mest välfyllda kalendern i Örnsköldsvik, där du kan hitta information om det mesta som händer i kommunen. Sedan en tid tillbaka har Kramfors, Härnösand och Sollefteå kommuner haft sina evenemangskalendrar på den gemensamma sidan för Höga Kusten - hogakusten.com - där kalendrarna ligger under rubriken "Vad händer?".

Numera finns även en kalender för Örnsköldsvik, och det är vi på 7an som flyttar in vår kalender i samma format, så att alla fyra kommuner numera har samma utseende på sina kalendrar. Det finns också en gemensam kalender för hela Höga Kusten, där de största arrangemangen ligger.

Precis som tidigare bygger innehållet i evenemangskalendrarna på att arrangörer själva lägger in sina evenemang. Det kan handla om allt från stora konserter och konstutställningar till sportevenemang, föreläsningar eller andra publika evenemang.

Tipsa vad som händer här. På den sidan kan du också se vilka riktlinjer som gäller för kalendrarna.

Länkar
Publicerat