BARN

Kicka igång helgen

Sång och skapande för barn varje fredag är en satsning av Arkenbiblioteket i samarbete med Kulturskolan. På fredagseftermiddagarna är det både "Fredagssång för kort och lång med Kulturskolan" och "Höra & Göra i Gröna ateljén" där barnen får lyssna på spännande berättelser samtidigt som de kan skapa tillsammans med Kulturskolans bildpedagog.

Sång och skapande för barn varje fredag är en satsning av Arkenbiblioteket i samarbete med Kulturskolan. Vid två tillfällen på fredagseftermiddagarna är det "Fredagssång för kort och lång med Kulturskolan", halvtimmeslånga program med allsång för yngre barn tillsammans med deras vuxna som startar klockan 14.00 och 15.00. Sångpedagog Annelie Zakrisson leder sången som består av en blandning av enkla svenska visor och barnsånger.

Mellan 14.00 och 15.30 är det "Höra & Göra i Gröna ateljén" där barnen får lyssna på spännande berättelser samtidigt som de kan skapa tillsammans med Kulturskolans bildpedagog Elisabeth Skiöld. I Gröna ateljén kan man komma och gå som man vill medan verksamheten pågår. Man behöver inte anmäla sig till programmen och alla är välkomna.

Publicerat