KULTUR

Om att våga flyga

Maria Lundqvist har i flera år spelat sin föreställning inför utsålda hus på landets scener. 10 februari visar Folkets Hus & Parker showen på bio på Gideågården. Vi har biljetter som vi lottar ut.

”Om att våga flyga” är en föreställning om att möta livet, ljuset och lusten tillsammans – och Maria Lundqvist säger själv så här om att den nu visas på biografer runt om i landet:

”Äntligen får jag chansen att komma ut med föreställningen i HELA landet. En dröm har gått i uppfyllelse. Nu kommer vi till en biograf nära dig! Det blir tvära kast, mycket musik, vansinnigt lekfullt och på djupaste allvar. Färdiga nummer blandas med ofärdiga tankar. Det blir en väldigt roligt kväll. Och du som sitter i biosalongen kommer att få en exklusiv bakomfilms-titt i pausen. Dessutom kan du sitta tryggt tillbakalutad när Sally bryskt drar upp publiken i rampljuset på scenen.”

 

Vinn biljetter!

Maria Lundqvist har fem Guldbaggenomineringar och har vunnit två.
För vilka roller och i vilka filmer?

Mejla ditt svar och telefonnummer där vi kan nå dig dagtid till tavling@7an.se eller skicka vykort till 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik. Då deltar du i en utlottning där vi drar fyra vinnare som får var sin biljett. Svaret vill vi ha senast 23 januari. Vinnarna kontaktas på telefon 24 januari.

Publicerat