HANDELSGALAN

Glada galavinnare

Flera priser delades ut när Handelsgalan i Örnsköldsvik avgjordes i helgen. Bland annat tog delikatessbutiken Diléns Gourmandis hem titeln Årets butik.

– Verkligen jättekul, vi är så pass nya och så kom det här, säger Malin Dilén. Men det är ett kvitto på att vi gör det bra. Vi har vågat satsa och efter detta första år vet vi att allt funkar under bättre och sämre perioder.

Under kvällen på Bruksgården underhöll Robin Hörnkvist och de inbjudna gästerna serverades räkceviche med avokado och mango, helstekt fläskfilé med baconbrynta kantareller, madeirasås, parmesan och rostad potatis samt tiramisu som efterrätt.

Konferencierer var Claes Lundgren och Mia Nilsson med bakgrund i Bergmans kläder.

–­ De brinner verkligen för lokal handel, det sitter i deras ryggmärg, säger Anette Forsberg från Cesam som var glad efter kvällen.

– En fantastiskt kul kväll, alla gladdes när priserna delades ut, vi är generösa med varandra i Örnsköldsvik. Bara att bli nominerad är en vinst, att ha blivit framröstad av ö-viksborna är stort. På så sätt ska alla nominerade känna sig som vinnare, det ska man verkligen ta med sig från den här kvällen.

Och vinnarna är...

Årets Butik
DILÉNS
Även nominerade: Signerat M och Strömsknallen.

Årets Kedja
HANZÉNS
Även nominerade: Arken Zoo och Guldfynd.

Årets Ledare
EMMA LARSSON, GINA TRICOT
Även nominerade: Anna Frank Hörnblad, Dressmann och Maria Mårtensson, Hair Creative.

Årets Säljare
PONTUS WIKSTRÖM, INTERSPORT
Även nominerade: Moa Edin, Backyard Denim & Woman och Urban Edlund, Nylanders Bil AB.

Årets Arbetskamrat
ALEXANDER GUSTAVSSON, GULF
Även nominerade: Birgit Söderqvist, Granngården och Magnus Svensson, Naturkompaniet.

Länkar
Publicerat