MUSIK

John fixar adventsstämning

Kören Nota Bene arrangerar sin vana trogen dubbla konserter i Pingstkyrkan på första advent. Och som vanligt har man bjudit in en välkänd gästartist – i år är det John Lundvik. Vi har biljetter som vi lottar ut.

John Lundvik hade en lovande friidrottskarriär som sprinter på gång när han valde att satsa på musiken – ett vägval som med sprinterfart gjort honom till en av våra mest folkkära artister i dag.

Han vann Melodifestivalen 2019 och kom femma i Eurovision Song Contest med ”Too late for love”, som han var med och skrev själv. Han vann Let’s Dance 2020, turnerade i somras med Diggiloo för tredje gången och var medkompositör till låten ”When you tell the world you’re mine” som framfördes på kronprinsessan Victorias och Daniel Westlings vigsel 2010.

Nu är det dags att sjunga tillsammans med Nota Bene, kören som ser fram emot två fullsatta konserter i Pingstkyrkan 3 december.

Tävling

Vilka sjöng John Lundviks och Jörgen Elofssons låt ”When you tell the world you’re mine” på kronprinsessparets vigsel i Storkyrkan 2010?

Skicka ditt svar till tavling@7an.se eller på vykort till 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik. Då deltar du i utlottning av biljetter till den senare av de två konserterna. Ditt svar vill vi ha senast 13 november.

Publicerat