Näringsliv

Årets ledare inom Fastighetsbyrån

Nyligen hade Fastighetsbyrån, Sveriges största fastighetsmäklare, konferens för alla 1700 medarbetare. Bland annat delades ett antal priser ut. I konkurrens med chefer från de andra 250 kontoren runt om i Sverige utsågs Annica Åslund Olsén från Fastighetsbyrån Höga kusten till Årets ledare.

På ett stort evenemang i Göteborg blev Annica Åslund Olsén hyllad och utsedd till Årets ledare. Annica som är uppvuxen i Östersund och numera bosatt i Umeå har haft olika ledarpositioner i över 20 år, bland annat på Swedbank i sju år, drygt fyra år på mäklarbyrå i Umeå och de senaste fyra åren som franchisetagare på Fastighetsbyrån Höga Kusten. Förutom att leda och utveckla de fyra kontoren så arbetar hon som mäklare inom kommersiella fastigheter och nyproduktion.

Johan Engström, Fastighetsbyråns VD, kommenterar varför Annica utmärker sig bland alla andra chefer i den rikstäckande kedjan.

– Annica är strukturerad och strategisk och har en stor affärsmässighet. Med hög energi får hon sitt kontor att nå sin fulla potential och drivas mot gemensamma och inspirerande mål. Annica är ambitiös, vetgirig och motiverar genom att visa tillit, vara engagerad och uppmuntra sina medarbetare att driva ett nytänkande, modernt och framgångsrikt mäklarkontor.

Annica Åslund Olsén kommenterar vinsten:

– Jag känner glädje och att det är en seger för hela kontoret. Jag tycker en bra ledare bygger total tillit till alla medarbetare och går i bräschen för det som ska göras och hur det ska vara på kontoret, kultur och värdegrund. En bra ledare peppar och inspirerar, hyllar hjältar och jobbar långsiktigt. Trygghet skapas av att finnas där för alla, varje dag. Vi tar ett gemensamt ansvar för vad vi ska göra och använder de styrkor vi har i laget. Och vi har roligt under tiden.

Publicerat