Näringsliv

TeamNorr förvärvar Backmans Service

Åke Backman har drivit företaget Backmans Service i Örnsköldsvik i 29 år. TeamNorr tar nu över verksamheten inom affärsområdet skrivare och dokumenthantering.

I kontorsbranschen i Örnsköldsvik är Åke Backman tämligen välkänd och i takt med tekniken har han gjort en lång resa. Åke började i branschen redan i mitten på 80-talet så försäljning och service av skrivare och olika typer av kontorsmaskiner har varit en stor del av Åke Backmans liv.
 
Backmans Service erbjuder service, support och försäljning av skrivare med tillbehör till företag i Örnsköldsvik. Från den 15 maj 2023 drivs rörelsen i Åke Backmans Service AB vidare av TeamNorr och kommer även i fortsättningen att ge service och support till de lokala kunderna.
 
– Det är bra för alla kunder att TeamNorr nu tar över. Jag har stort förtroende för TeamNorr med kunskapen och engagemanget som de har. Så jag känner mig trygg med att kunderna får bra hjälp och service framåt, säger Åke Backman.
 
– Vi har samarbetat en del med Åke genom åren, så vi känner väl till varandra och det finns en stor respekt mellan Åke och TeamNorr. Jag tror kunderna kommer märka att vi är rejäla och enkla att ha att göra med, säger Tim Granlund, servicechef på TeamNorr.
 
– Åke har drivit den här verksamheten ända sedan 1993 och hunnit bygga upp en stabil kundkrets med gott rykte och nöjda kunder. Så det känns fint att vi får förtroendet att ta över rörelsen och vidareutveckla den. Det passar perfekt i vår målsättning att vara den lokala it-avdelningen för företagen här Örnsköldsvik, säger Edward Lantz VD på TeamNorr.

Publicerat