Välgörenhet

Välgörande villa med social prägel

Nu förmedlar Fastighetsbyrån Höga Kusten årets viktigaste hus. En inbjudande villa som både smakar och gör gott. Alla som vill kan buda på pepparkakshemmet och köpesumman går oavkortat till SOS Barnbyars arbete för att fler barn ska få ett tryggt hem.

Huset är bakat av Kajsa Berggren i Örnsköldsvik och inspirerat av den viktorianska arkitekturen. Alla som vill kan vara med i budgivningen som pågår till 18/12. Därefter får den lyckliga köparen, som både får ett unikt hus och gör en samhällsinsats, tillträde till huset.
– Det är ett enastående hus med gedigna materialval, smakfulla detaljer och en tydlig social prägel. Den här unika bostaden kommer ge köparen många goda stunder, och skapa ovärderliga möjligheter för andra. Vi har goda förhoppningar att många i Höga Kusten, både privatpersoner och företag, vill vara med och buda och göra en samhällsinsats, säger Annica Åslund Olsén på Fastighetsbyrån Höga Kusten.
Fastighetsbyrån stödjer löpande organisationer som arbetar för att fler ska få ett tryggt hem – BRIS, Sveriges Stadsmissioner och SOS Barnbyar. Sedan 2018 har företaget bidragit med över 22 miljoner kronor till organisationerna. Och inför julen 2022 vill alltså Fastighetsbyrån Höga Kusten göra en extra insats genom att förmedla ett pepparkakshem till förmån för SOS Barnbyar.
Vi jobbar varje dag med att förmedla bostäder. Men alla människor har inte ett tak över huvudet eller ett tryggt hem att gå till. Och julen kan vara en extra svår tid för utsatta barn och vuxna. Därför vill vi göra en extra insats med pepparkakshemmet, fortsätter Annica.

Publicerat