BARN

Bamse och Sjörövarskatten

Spännande och fartfyllt blir det i Nolaskolans aula söndag 3 september då Bamse och Lille Skutt ger sig ut för att hitta en försvunnen skatt.

Efter att ha hittat en gammal skattkarta på Farmors vind beger sig Bamse och Lille Skutt iväg till Söderhavet. Men när de kommer fram upptäcker de att de inte är ensamma, Kapten Buster och hans matros Stollen har nämligen också fått nys om kartan och skatten.

Bamse och Sjörövarskatten är en nyskriven teaterföreställning som passar hela familjen, även om den huvudsakliga målgruppen är barn i åldern 2-8 år. Det är en interaktiv föreställning där Bamse och Lille Skutt behöver publikens hjälp för att lösa problem som dyker upp längs vägen fram till skatten. Frågan är vilka som kommer att hitta skatten först och få med sig den hem.

Föreställningen är skriven av Kenny Mattsson och rösterna görs av Linus Wahlgren, Morgan Alling och Markoolio, med Tomas Bolme som berättarröst. Efteråt blir det meet & greet för alla som vill säga hej till karaktärerna och kanske få en riktig Bamsekram.

Publicerat