SOMMARLOV

Massor av sommarskoj

Forsränning, padel, gocart, klättring, fiske, höghöjdsbana, fjälläger, kreativt skrivande, musikläger, kulturcamp och mycket annat. 29 maj kan du börja anmäla dig till Sommardraget, och vissa aktiviteter blir snabbt fullbokade.

Sommardraget 2023 innehåller en mängd aktiviteter för dig som har sommarlov och är född 2005-2011. Bland annat kan man vara med på gummibåtshajk på Moälven med övernattning, dramatisk forsränning i Vindeln (om man fyllt 15 år), klättring uppför Skuleberget (om man väger minst 40 kilo) och åka på fjälläger med vandring, fiske och tre övernattningar.

Vid Gene fornby blir det flera aktiviteter; rollspel, prova på forntida slöjd och matlagning, paintball och självklart Aktivators höghöjdsbana. Man kan spela basket i Strandparken, beachvolleyboll på Vikingavallen, åka skate, cykel och blades i Skateparken, köra gocart i Varggropen, prova på padel, spela discgolf och testa trial i Husum samt spela fotboll i både Björna och Husum.

På Sommarhemmet blir det ett musikläger och på museet ett tre dagars kulturcamp med kreativt skapande i alla möjliga naturmaterial. En kurs i kreativt skrivande är också en av de många programpunkterna, liksom fiske i Kornsjö och från en flotte i Moälven. Sommardraget avslutas med beachday på Nyängets havsbad 30 juni med livemusik och olika aktiviteter. Biblioteksbussen och Fritidsbanken är också på plats.

Du anmäler dig här.

Länkar
Publicerat