Modo Hockey

Särkijärvi: "Vi måste göra rätt saker i maximal fart"

Ikväll väntar hemmamatch mot Vita Hästen som ligger på samma antal poäng i den fortsatt täta HockeyAllsvenska tabellen.

Vita Hästen kommer närmast från seger över IK Pantern med 4-1 och har tre segrar på sina fem senaste matcher. Första mötet mellan Modo Hockey och Vita Hästen under säsongen slutade 3-2 i Norrköping.

– Det handlar om att göra sakerna bra som jag vet att vi kan där grunden till alla andra moment är att göra ett bra jobb. Vi måste göra rätt saker i maximal fart och vi har inte varit där i tre gånger 20 minuter och det krävs för att vi ska vinna fler matcher, säger Särkijärvi till MODO Channel och avslutar:

– Laget måste förstå vad som krävs och det är mitt jobb att få dem att förstå vad som krävs. Det går inte att glida in i någon sekvens av matchen utan alltid ge allt i varje duell, varje närkamp och varje åkning.

 

 

Till MODO Channel

Läget i MODO Hockey

Skadeläget i MODO Hockey är likt tidigare där Tommy Enström, Erik Hanses och Magnus Häggström inte är aktuella för spel. Oskar Stål-Lyrnenäs har tyvärr tillkommit till listan sedan den senaste matchen. Michal Zajkowski har tränat två ispass med MODO Hockey och kommer att vara ombytt till morgondagens match.

Publicerat