MUSIK

Kings of Rock’n’roll

Elvis Presley, Jerry Lee Lewis, Fats Domino och Little Richard. Det är några av legenderna som tolkas när Henrik Åberg, Jerry Carlson och Emilio Walter samsas på scen – vid världens första trillingflygel. Lördag 27 april kommer de till Nolan.

– Vi gjorde några liknande turnéer efter pandemin som vi kallade ”Piano Kings”, det var fantastiskt kul men vi kände att vi ville utveckla konceptet och göra något bredare, säger Jerry Carlson och lovar en väldig variation under denna nostalgikonsert som hyllar kungarna av rock’n’roll.
– Vi plockar upp milstolpar som var viktiga och förutom Elvis och Jerry Lee blir det också Eddie Cochran, Bill Haley, Chuck Berry och även någon låt av Beatles.
Publiken i Örnsköldsvik får dessutom för första gången uppleva en flygel med tre klaviaturer som de tre artisterna kan spela på samtidigt.
– Jag kan också berätta att vi har med oss en gästartist, en kvinna som kommer långväga ifrån för att vara med på turnén. Vem det är avslöjar jag inte, det blir en överraskning, säger Jerry, som kan konstatera att biljettförsäljningen gått riktigt bra till de 14 konserterna, förutom i Örnsköldsvik av någon anledning.
Men måhända tar biljettförsäljningen fart nu när Jerry presenterar det unga stjärnskottet Emilio Walter – som för övrigt fyller 18 år två dagar efter konserten i Nolan – på det här sättet:
– Han kan vara bäst i världen för sin ålder, på det han gör. Han är fantastisk!

 

Publicerat