För den som saknar just tid i juletid, eller bara snabbt vill ställa fram något gott på bordet, har Nöjesbolagets kock Timmy Sundberg det perfekta upplägget.
– Jättegott och superenkelt, säger Timmy om Vintermumman och den vispade brieosten. Det blir lite som chips och dipp, fast till julen, och det kostar inte heller så mycket.
Själv tillagar han gärna båda recept till såväl helgmyset som till julhelgen, tillsammans med sin fru och barn. Just under julfirandet försöker han dock undvika att stå vid spisen.
– Mat och sällskap går lite hand i hand men när jag har släkt och vänner på besök vill jag umgås så mycket som möjligt, så jag försöker laga så mycket jag kan i förväg. Dessa recept går jättebra att göra dagen innan.
Hur märks julen av på Nöjesbolaget?
– Vi piffar upp lite och har julbord till julshowen "Celebration" tre dagar i rad. Det har sålt bra så förhoppningsvis kan vi växla upp till nästa jul.
Vad händer mer nästa år?
– Det blir stand-up comedy, fler shower och en massa konserter. Det är faktiskt fullsmockat i schemat och publiken har strömmat till hittills, så det känns jättebra.
JUL
Snabbt och gott till jul
Mycket ska hinnas med under julen.
Denna vecka bjuder Nöjesbolagets Timmy Sundberg på två enkla julsnacksrecept.
Denna vecka bjuder Nöjesbolagets Timmy Sundberg på två enkla julsnacksrecept.
Publicerat