MUSIK

The Legends tolkar legenderna

Elvis Presley, Roy Orbison och Jerry Lee Lewis på samma scen. Det är förstås en omöjlighet i dag eftersom alla tre legenderna är borta, men The Legends för deras musik vidare och lördag 18 november kommer de till Nolan med sin nya show.

De tre legenderna gestaltas av engelsmannen Paul Larcombe (Elvis), Johnny Duvert (Orbison) och Jerry Carlson (Lewis), och Jerry lovar att de ska bjuda på deras mest populära inslag genom åren – från starten 2001 och framåt. Räkna med låtar som ”In The Ghetto”, ”Handle Wiith Care”, ”Bonnie B”, ”Suspicious Minds”, ”Blue Bayou”, ”Great Balls Of Fire” och många fler.

Johnny Duverts träffsäkra gestaltning av originalet har fått Roy Orbisons son att höra av sig med lovord, och Paul Larcombe har utsetts till Europas bästa Elvis-tolkare. Tidigare i år blev han också ”Ultimate Elvis Champion” i Englands största Elvis-tävling.

– Vi startade turnén 25 oktober i Hudiksvall och gör 19 konserter på en månad, bland annat i ett fullsatt Cirkus i Stockholm och på Göteborgs och Helsingborgs Konserthus. Örnsköldsvik blir vår näst sista konsert innan vi avslutar i Umeå dagen därpå, säger Jerry Carlsson.

Publicerat