På gång

Julrock i Blueskällarn

Fartfyllt, stämningsfullt och glädjespridande – årets rockigaste julkonsert. Det lovar Robin Hörnkvist att årets upplaga av Julrocken ska bli. Torsdag 1 december är det dags.

2019 gjorde Robin Hörnkvist, Klas Norberg och Holmsten Trio en julspelning i Blueskällarn, och efter att inte kunnat upprepa detta under två år på grund av pandemin är det nu äntligen dags igen.

Klas Norberg från Nora är en mångfacetterad artist som bjuder på sig själv och gärna plockar fram det helt oväntade som kupletter och opera, visor och rock vid sina variationsrika och uppskattade framträdanden. Holmstens Trio – med Mikael Holmsten, Pär-Åke Stockberg och Stefan Bonér – uppträder flitigt och skapar en harmoni av humor och musik som alltid får publiken att le.

Robin Hörnkvist är nog mest känd som arrangör, inte minst av de populära Äldregalorna. Men alla som sett honom vet att han också är en skicklig entertainer vid pianot. Själv brukar han på skämt beskriva sig som Husums bäste rock n roll-musiker, strax efter Eilert Pilarm.

Publicerat