På gång

Country Christmas

Doug Seegers blev känd för svenska folket när han medverkade i tv-programmet "Jills Veranda" 2014. Sedan dess har han uppträtt flitigt i Sverige. Fredag 25 november kommer han med eget band, och Joel Nunez, för att ge en julkonsert i Pingstkyrkan.

På grund av pandemin har Doug Seegers inte kunnat göra några julkonserter sedan 2019. Men nu är det dags igen för ett antal kyrkokonserter där Doug har med sig sina musiker på enbart akustiska instrument.

Precis som tidigare år blir det en blandning av lite klassiska julsånger, lite country-gospel och inte minst Dougs egna och starkt personliga sånger – framför allt från den helt nya skivan ”Mercy on me” som släpps strax innan turnén. Dessutom medverkar den amerikanske artisten Joel Nunez, som numera bor i Sverige, genom att öppna upp varje konsert med ett eget lite kortare set.

Turnén arrangeras av TMKnöje i samarbete med North Event och till förmån för barnrättsorganisationen Erikshjälpen.

– Jag och Erikshjälpen strävar mot samma mål, det är därför vårt samarbete känns så naturligt, säger Doug Seegers och lovar att det blir stämningsfullt, varmt och innerligt med musik som känns och berör.

Fakta

 

 

Publicerat