På gång

Carl Stanley fyller Folkan

Hundar, krångel, inspiration, depression, lumpen och Carl Stanleys pinsammaste stund. Ungefär så blir innehållet i standupföreställningen ”Akta Huet” som kommer till Folkan Teater lördag 26 november.

Akta Huet är Carl Stanleys tredje soloföreställning efter succéerna Ärligt Talat (2017) och Född 1996 (2019). Nu är han ute på turné för att återigen besöka så många svenska teatrar och konserthus han bara hinner.

– Akta Huet betyder det man vill att det ska betyda. Men rent bokstavligt betyder det ju "Akta huvudet", fast på skånska då. Jag tyckte det var ett fint namn som passar med innehållet i showen. Jag har haft dom orden med den stavningen på hjärnan i flera år så det är kul att de äntligen kommer till användning, skriver Carl Stanley i ett pressmeddelande.

Med frispråkig och varm humor pratar Carl om det som hänt sedan sist, vad som känts, upplevts och saknats. Som support får vi se John Gillberg och har man inte skaffat biljett kan det redan vara för sent. I skrivande stund återstår bara ett fåtal platser på Folkan Teater där Örnsköldsviks Riksteaterförening står för arrangemanget.

Publicerat