Nyheter/Reportage

Familjedag och smakpromenad

Treårige Oliver är färdigbehandlad för cancer – nu anordnar hans föräldrar på söndag en smakpromenad och en familjedag i hamnen till fördel för Barncancerfonden.

För två år sedan drabbades deras son Oliver av leukemi. I dag är han färdigbehandlad och nu vill föräldrarna Timmy Sundberg och Sanna Flybring hjälpa andra familjer och stötta cancerforskningen. Det genom att söndag 25 september arrangera två alternativ till en rolig dag under vilken pengar samlas in till Barncancerfonden. 
– Barncancerfonden gör så oerhört mycket för familjer, vi vill ge tillbaka lite av all hjälp vi fått, säger Timmy, köksmästare på The Chef. 
Och det är på just The Chef biljetter säljs till söndagens smakpromenad, antingen redan nu eller på plats klockan 12 när promenaden startar för att sedan gå vidare till Linnea & Peter, Matstudio S20, Bishops Arms och All Star. På varje restaurang serveras en specialgjord rätt. De begränsade biljetterna kostar 350 kronor och summan går oavkortat till Barncancerfonden. 
– Vi började planera i våras och responsen har varit över förväntan, fler restauranger har sagt att de gärna är med nästa år så förhoppningsvis kan det här bli en större, årlig grej.
För den utan biljett anordnas samma tid även en familjedag i hamnen med bland mycket annat tipspromenad, lotteri och godisregn. Den som vill delta gör så genom att swisha en valfri summa till ändamålet. För mer information, sök efter ”Walk of Hope Örnsköldsvik” på barncancerfonden.se. Där finns även färdiga sponsringspaket för företag.

Publicerat