Nyheter/Reportage

Resan har startat

Som utlovat kommer här en av många hälsningar från Cecilia och Robert som tar sig till fots från Sicilien till Sjuntorp:
"Vad uppfyller en inför över trehundra mil till fots? Just nu en slags fnissig eufori, vi vill i väg, konkret ta de första stegen på äventyret, möta solen, maten, folket, de ljusa stunderna men också kampen, tvivlen och svårig-heterna som kommer i vår väg. Allt vi behöver för tre månader ligger i Wiggoexpress, vagnen döpt efter vår jack russel. På våra kortare äventyr har han fått följa med men för en hundsenior blir det här för jobbigt så han blev kvar hemma med farmor och farfar.
Följ oss gärna på @siciliensjuntorp22 och skriv en kommentar eller ett dm. Vi kommer behöva det efter vägen, speciellt eftersom en viss Ménière trängde sig på veckorna innan resan. Vi väljer att fokusera på annat och så får vi helt enkelt se hur det går med Roberts sjukdomar. Ménière ska prövas, en resa blir det hursomhelst och vi startar den med att styra vagnen mot Campofelice di Rocella, sextio kilometer bort. Arrivederci!"
Cecilia & Robert

Här kan du läsa om planerna inför äventyret:
https://webben7.se/artikel/160542/300-mil-pa-egna-ben

Publicerat