Tävlingar

Tävla om ”Nu är julen här”!

”Nu är julen här” är den passande titeln på det nya albumet av Örnsköldsviks artistpar Agneta Olzzon & Peter Grundström, deras första julplatta – 7an har fem signerade ex som vi lottar ut.

Ända sedan i somras har Agneta & Peter spelat in julsånger, och skivan har redan blivit en storsäljare.
– Det här gången blev det en lång jul för oss, vi har sjungit julsånger i ett helt år nu. Vi började planera för julskivan redan för ett år sedan hemma vid Ledingsjön. Det är tur att vi gillar julen så mycket, säger Agneta och skrattar.

Albumet innehåller 14 låtar där Peter Grundström skrivit sex av dem, några tillsammans med Agneta. Singeln och titelspåret ”Nu är julen här” spelas redan flitigt på radiostationer runt om i Norden.

Skivan avslutas med Agnetas stora paradnummer ”O Helga Natt”. Hon tolkar också vackra julklassikern ”Vinterhamn”, skriven av Benny Andersson och Björn Ulvaeus, som släpptes som singel tidigare i höst.
– Detta känns magiskt! Agneta sjunger bättre än nånsin och hon lyfter skivan till nya höjder, berömmer Peter som också har producerat julalbumet som släpptes på Agneta & Peters eget skivbolag ARS Records i november.
– Det har varit ett riktigt hjärteprojekt. Julen är en kär tradition som betyder så mycket för oss. Årets vackraste och varmaste högtid står för dörren, hälsar Agneta och Peter.

TÄVLING
Denna jul har Agneta Olzzon & Peter Grundström varit gästartister i en stor julturné som var tänkt gå i kyrkorna i hela Norden, bland annat i Själevad. Men på grund av pandemin så kunde turnén bara genomföras på Åland och i Finland. Vad hette konsertturnén?

1) Julkonserten i Norden
X) En Nordisk Julkonsert
2) Den Nordiska Julkonserten

Mejla svar, namn och adress till tavling@7an.se eller skicka vykort till 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik.
Svaret vill vi ha senast tisdag 21 december.

Publicerat