Modo Hockey

Fjällräven Center blir Hägglunds Arena

MoDo Hockey har ingått ett nytt samarbetsavtal med två viktiga aktörer i Örnsköldsviks näringsliv. Det nya namnet på Fjällräven Center blir Hägglunds Arena.
– Vi är oerhört glada och stolta över att ha nått den här starka, lokala lösningen, säger MoDo Hockeys vd Johan Widebro.

För MoDo Hockey är det dags att gå in i en ny era.
Ett unikt samarbetsavtal har skapats mellan MoDo Hockey och Hägglundsföretagen, vilka representeras av BAE Systems Hägglunds och Bosch Rexroth. De två företagen har tillsammans förvärvat namnrättigheten.
Bägge företagen har rötterna i anrika Hägglund & Söner, som grundades i Gullänget redan 1899.
– Det känns fantastiskt att kunna presentera denna lösning, en som är till gagn för oss i MoDo Hockey, för Hägglundsföretagen och för hela bygden. Det här handlar om så mycket mer än bara ishockey; vår arena är kommunens främsta samlingsplats och ett nav för konserter, mässor, kongresser och andra upplevelser, säger MoDos vd Johan Widebro och fortsätter:
– Alla inblandade har en också mycket stark förankring lokalt här i Örnsköldsvik, i Ångermanland och i regionen i stort, och att vi nu kan göra detta tillsammans känns oerhört bra.
Avtalet är skrivet över tio års tid, men det finns utrymme för båda parter att säga upp samarbetet efter fem år. Det nya avtalet börjar gälla den 1 september.

 

Publicerat