Sport & Fritid

Kul på snö och is

Precis som vanligt satsar fritidsgårdarna på sportlovs-aktiviteter, och även om inget är som vanligt denna vinter så har man i alla fall lyckats åstadkomma några aktiviteter under det kommande sportlovet.

Bjästabacken är platsen om man vill åka slalom på tisdag 9 mars. Mellan 10 och 15 subventionerar fritidsgårdarna priset på liftkort och uthyrning av utrustning med hela 50 procent, för alla som anmält sig till Vinterdraget. Förutom slalomåkning blir det också olika tävlingar i backen, exempelvis ett madrassrace – som man inte behöver anmäla sig till. Gratis hamburgare med tillbehör utlovas dessutom.

Vikingavallen blir full av aktiviteter torsdag 11 mars, 10-15. Här blir det curling, rinkbandy och graffitimålning på snö. Skridskor och klubbor finns att låna och till den här dagen behöver man inte anmäla sig. Även här bjuds det på något grillat under dagen.
Under torsdagen arrangeras dessutom en skotersafari, som pågår 13-16. Till den här aktiviteten krävs föranmälan och dessutom måste man ha ett AM-körkort.

Alla sportlovsaktiviteter i Vinterdraget är för dig som är född senast 2008. Anmälningar till aktiviteterna i Bjästabacken på tisdag och till skotersafarin på torsdag görs på www.ornskoldsvik.se/vinterdraget – och anmälan kan göras med start imorgon fredag 26 februari.

Egen transport gäller till alla aktiviteter.

Skydd som används vid olika aktiviteter desinficeras mellan varje användare.

Stanna hemma om du känner dig sjuk med symptom som snuva, hosta eller feber – även om symptomen är lindriga. Du ska ha varit symptomfri i två dygn för att delta i aktiviteterna.

 

Publicerat