Tävlingar

Tävla om bio för tio!

Alla ska passera genom skolan, var och en med sitt unika jag. Går det att vara sig själv fullt ut och ändå passa in? Passar någon egentligen in?
Tävla om en bio för tio i egen salong med fri läsk och popcorn.

Tävlingen arrangeras i samarbete med Elevhälsan i Örnsköldsviks kommun, och vi vill veta hur du som är skolungdom i Örnsköldsvik tänker dig att skolan är när den är en plats som du vet att du kommer att lämna stolt över att vara den som just du är. 

Så här tävlar du:
Tävlingen vänder sig till dig som är 11-19 år. Ge oss din bild av att obegränsat få vara sig själv innanför de ramar vi ibland måste passa in i. Du väljer själv mellan att ta ett foto eller att skapa en bild, digitalt eller med penna eller pensel. Skicka ditt bidrag med en kort text som beskriver det, tillsammans med ditt namn och telefonnummer till 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik, eller digitalt till tavling@7an.se

Senast måndag 9 november ska ditt bidrag vara oss tillhanda. Vinnaren presenteras i Tidningen 7 vecka 47. (Inskickade bidrag kan komma att publiceras i Tidningen 7 och visas i eventuell utställning av Elevhälsan.)

 

Publicerat