Näringsliv

Fortsätter nätverka

För den som uppskattar nätverkande i olika former kan tider med restriktioner innebära att möjligheterna begränsas. I Örnsköldsvik har två arrangörer av återkommande nätverksträffar anpassat sig efter rådande förutsättningar.

Krubb & Klokhet är lunchföreläsningen som vill fylla på besökarens mage, hjärna och nätverk. Det fortsätter de med, men tills vidare i digitalt format där deltagarna checkar in via länk i stället för att mötas på plats på OffCoff. Senaste tillfället var i går och nästa planerade datum är 7 april.
Nätverket Lunch In har sedan i höstas bjudit in till nätverksluncher med tid för att mingla och utbyta kontakter, erfarenheter och kunskap. På tisdag 31 mars är det dags igen men då blir Lunch In i stället Lunch Out.
– Vi kör på samma tid som vi brukar, 11.30 till 12.30, men samlas vid kranarna i hamnen och tar en promenad tillsammans, säger Mari Höglund som arrangerar Lunch In i Örnsköldsvik tillsammans med Henrik Gelfgren. Många företagare funderar nog på hur deras verksamhet ska påverkas av allt som händer och vi tror att det finns ett behov att mötas och dela tips och frågor. Frisk luft och rörelse i kombination med bra samtal främjar ju dessutom hälsan.
Arrangörerna är medvetna om att läget kan förändras snabbt och ber intresserade att följa deras uppdateringar om evenemangen.

 

Publicerat