Tävlingar

Tävla och vinn biljetter!

Höga Kusten Teaterförening har satt upp flera uppskattade föreställningar av Bo R Holmberg, såväl vid Skuleberget som Nätra hembygdsgård. Nu ger sig teatersällskapet på Nikolaj Gogols ”Revisorn” som visas på Centrumhuset i Ullånger. Vi har biljetter som vi lottar ut.

Höga Kusten Teaterförening satte 2016 upp Nikolaj Gogols ”Frieriet” i Ullånger och i höstas gjorde de succé med samma föreställning på Joyfest i Kiev. Nu fortsätter de med den ukrainskfödde ryske dramatikerns välkända ”Revisorn” från 1836.
Pjäsen handlar om en man som anländer till en mindre rysk stad på landsbygden, där han misstas för en väntad statlig inspektör. Ortsborna gör allt de kan för att behaga honom – vilket han självklart välkomnar.
Teaterföreningen har tidigare haft god hjälp av Teater Västernorrlands länsregissör Iso Porovic, men den här gången debuterar Robert Sandström som regissör – med Iso Porovic som mentor.
I de olika rollerna ser vi Joel Kristoffersson (som revisorn), Margita Lemoine, Linn Bodin, Johnny Hurtig, Mikael Björklund, Britt-Marie Elvinesdotter Eriksson, Lars-Gustav Eriksson, Cecilia Rödström, Roger Andersson, Torbjörn Grönlund och David Widerberg.
Premiär blir det 23 april på Centrumhuset i Ullånger. ”Revisorn” visas därefter 24-26 april och 2-3 maj. Observera att det rådande corona-läget kan innebära ett snabbt beslut om att skjuta upp föreställningarna.

Vem gav ut den första svenska översättningen av ”Revisorn”?

Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av biljetter till ”Revisorn” på Centrumhuset i Ullånger. Vi drar fem vinnare som får två biljetter var, vinnarna får kontakta Höga Kusten Teaterförening och boka in sig på valfri föreställning.
Svaret, ditt namn, adress och telefonnummer där vi kan nå dig dagtid mejlar du till tavling@7an.se. Skickar du per post (endast vykort) är adressen 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik. Svaret vill vi ha senast 4 april. Vinnarna presenteras i Tidningen 7 vecka 15.

 

Publicerat