Nöje & kultur

”Jag är fortfarande arg”

Carl Stanley stod för ett av de största genombrotten i svensk standup-historia när han inom ett år utsågs till Årets nykomling på Standup-galan, blev den yngsta panelmedlemmen någonsin i Parlamentet och gjorde succé med sin första egna standupföreställning ”Ärligt talat”.
Fredag 13 mars kommer han till Folkan Teater med nya föreställningen ”Född 1996”.

Carl Stanleys ”Född 1996” har gjort publiksuccé under hösten och vintern och därför fortsätter han sin turné under våren. 
– I vanlig ordning kommer jag självsäkert framföra känslobaserade åsikter och tankar som om det vore vetenskapligt grundade sanningar. Det handlar om allt från relationer till hur jag känner för att min generation, trots att vi är unga, ändå vågar tycka saker. Poängen är att så många människor och djur som möjligt ska få en släng av sleven, skriver Carl Stanley om sin föreställning och erkänner att han på grund av sin ungdom insett att han inte har så bra koll som han försöker få det att verka.
– Jag har fortsatt att se mina egna tillkortakommanden och göra humor av allt som jag tycker är intressant. Jag pratar om mig själv, jag har fått lite mer självdistans men jag är fortfarande arg och orimligt självsäker. Även om föreställningen har en viss ton så har den inget specifikt tema. Det är tankar, känslor och trams som jag skrivit ner de senaste två åren. Precis som standup ska vara.
Carl Stanley har också med sig en support i form av John Gillberg.

 

Publicerat