Tävlingar

Tävla om biljetter!

En föreställning om låtarna som har format vår bild av kärleken. Så beskrivs Riksteaterns uppsättning ”Love Songs” som ger sig ut på riksturné. Lördag 21 mars visas den på Folkan Teater och vi har biljetter som vi lottar ut.

Arja Saijonmaa, Frida Beckman, Robert Hannouch, Lisa Hu Yu och Peter Järn står på scen i denna musikaliska föreställning där socialrealism möter episk romantik. Utifrån insamlade historier från hela landet har manusförfattarna Gustav Tegby och Maja Salomonsson (även regi) byggt en berättelse om starka minnen kopplade till kärlekssånger som får hjärtat att brista.
Det handlar bland annat om den första förälskelsen som kändes som den sista, om att vara okysst, om att stanna kvar när man verkligen borde gå – och om att sent i livet inse att man är lesbisk tack vare Kevin Costner och Whitney Houston.
De fem skådespelarna och artister vrider och vänder på vår bild av romantiken. Med mycket humor och stort allvar iscensätts en sentimental kärleksbomb. En rolig, tragisk och hjärtskärande scenshow om längtan efter de riktigt stora känslorna. Lokal arrangör är Örnsköldsviks Riksteaterförening.

Vad hette Arja Saijonmaas Melodifestivalbidrag som hon kom tvåa med?
Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av biljetter till ”Love Songs” på Folkan Teater 21 mars. Vi drar fem vinnare som får två biljetter var.  
Svaret mejlar du till tavling@7an.se senast 2 mars. Vinnarna presenteras nästa vecka i Tidningen 7.

 

Publicerat