Tävlingar

Tävla och vinn biljetter!

Ifall Bolsjojbaletten skulle uppträda i Gideå skulle det vara en första klassens sensation. Men 23 februari får vi åtminstone se den världsberömda baletten i en livesändning från Moskva. Vi har biljetter som vi lottar ut.

Den romantiska Svansjön är en av världens mest kända och storartade baletter. Genom Folkets Hus och Parker visas Tjajkovskijs mästerverk på Gideågården – en klassiker med mängder av fantastisk och välkänd musik.
Både handlingen och ledmotivet har tolkats i olika filmsammanhang, exempelvis i den hyllade ”Black Swan” av Darren Aronofsky som bland annat belönades med en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll.
I korthet handlar Svansjön om prinsen Siegfried som förälskar sig i en vacker svan. Vad prinsen inte vet är att svanen egentligen är en förtrollad prinsessa vid namn Odette.I händerna på Bolsjojbaletten blir Svansjön den ultimata balettupplevelsen.

Vem är den Oscarsbelönade skådespelerskan i ”Black Swan”?
Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av fyra biljetter. Svaret, ditt namn och telefonnummer där vi kan nå dig dagtid mejlar du till tavling@7an.se. Skickar du per post (endast vykort) är adressen 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik. 
Svaret vill vi ha senast 11 februari. Vinnarna kontaktas onsdag 12 februari.

Publicerat