Teater

Tävla och vinn biljetter!

Sex olika små föreningar samsas i hembygdsgården i det lilla samhället. Genialiskt upplägg, eller kan det uppstå problem? Teatersäsongen på Folkan Teater öppnar tisdag 4 februari med en glesbygdsfars av Adde Malmberg – vi har biljetter som vi lottar ut.

Idrottsklubben, Kennelklubben, Kyrkans barntimme, Unga Örnar, Motorcykelklubben och Hembygdsföreningen. Alla håller till i samma lokal, och alla är medlemmar i varandras föreningar – vilket gynnar alla eftersom föreningarna får bidrag efter hur många medlemmar de har. 
Det ser ut som att föreningarna hittat ett bra system, ända tills de en dag får besök från Sveriges Hembygdsförbund. Den oväntat uppdykande representanten sätter i gång en serie av händelser som ingen hade kunnat förutse.
”Man får väl ställa upp” har skrivits och regisserats av Adde Malmberg och på scen ser vi Sofia Bach, Anna Carlson, Siw Erixon, Henrik Johansson, Sofia Rönnegård och Daniel Träff. Lokal arrangör är Örnsköldsviks Riksteaterförening.

Regissören Adde Malmberg har vunnit Guldmasken för bästa regi, för vilken pjäs?
Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av biljetter till ”Man får väl ställa upp” på Folkan Teater 4 februari. Vi drar fem vinnare som får två biljetter var.  
Svaret mejlar du till tavling@7an.se senast 27 januari. Vinnarna presenteras i Tidningen 7 nästa vecka.

Publicerat