Tävlingar

Tävla och vinn biljetter!

Boeing Boeing heter Teaterspegelns nya fars som har premiär på Folkets Hus Gnistan lördag 1 februari. Föreställningen spelas inte mindre än 13 gånger och vi har biljetter som vi lottar ut.

Handlingen i Boeing Boeing bygger – som sig bör när det gäller farser – på en blandning av lögner, missförstånd och trassel innan det hela reds ut. Arkitekten Fredrik Skott har byggt upp en ideal tillvaro som innebär att han umgås med inte en, utan tre, flygvärdinnor som så att säga går i skift. 
Det gäller att flygen går och landar enligt ordinarie tidtabeller så att det endast finns en flygvärdinna i taget i huset. Så är det också till en början, men sen spårar det ur. Hushållerskan och en barndomsvän gör allt för att minska problemen, men vad hjälper det? 
Boeing Boeing är ursprungligen en fransk fars, skriven av Marc Camoletti. Den engelska versionen av Beverly Cross spelades i London under sju år i rad med över 2 000 föreställningar. 

Vad hette grundaren av företaget Boeing?

Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen av biljetter till Teaterspegelns fars. Vi drar fem vinnare som får presentkort på två biljetter var. 
Svaret, ditt namn och adress mejlar du till:tavling@7an.se. Skickar du per post (vykort) är adressen 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik.
Svaret vill vi ha senast 16 december. Vinnarna presenteras nästa vecka i Tidningen 7.

 

Publicerat