Evenemang

Fler Bottennapp på Varvsberget

Bottennapp är på gång med ny krogshow. ”Älskar, hatar och är lite blå” har premiär 11 oktober.
– De som sett oss förut kommer inte att bli besvikna – och inte de andra heller, säger Ann Ödling.

Helkvällar av underhållning väntar återigen på Varvsberget i form av gänget i Bottennapp: Arne Alstergren, Magnus Segerbrandt, Kenneth ”Kebbe” Olofsson och Ann Ödling har redan sex säsonger i bagaget och vet numera hur en bra krogshow ska se ut.
– Det är en ständig utveckling, ofta säger vi ”åh, det här är det bästa vi gjort”, men då försöker vi sträva efter att bli ännu bättre. Variationen bland publiken är ganska stor så vi vill ha något för alla, många kända låtar och några som de glömt att de minns. Dem är Kenneth en fena på att hitta. Och han har många egna låtar med så finurliga texter, då ska man öppna öronen extra mycket. Jag har alltid sagt att han borde släppa ett album med de roligaste låtarna, säger sångaren Ann Ödling.
Repetitionerna till ”Älskar, hatar och är lite blå” är i full gång.
– Än så länge har det gått nästan för bra. Så bra att Kenneth kunnat åka en vecka utomlands. Att ta fram showen brukar ta tid, men i år bara – plopp, så var det klart. Eller så beror det på vår rutin, att vi vet vad som går hem nu. Men det finns alltid vissa saker man måste vara modig att våga prova på och inte bara köra på säkra kort.

Publiken kan som vanligt vänta sig fart och fläkt med mycket interaktion.
– Även om vi har några sketcher är det ingen revy, 85 procent av kvällen handlar om musik. Från blues till schlager till hårdrock. Det är det som är styrkan i vårt koncept; ska du ha fest med jobbet får du allting fixat, mat och underhållning, med exempelvis en Arne som i princip kommer vara lika galen som vanligt. Kenneth gör däremot en volt i år, ofta spelar vi lite invanda roller men nu tar han en annan skepnad. Det blir spännande.
Den som vill se hur det går tar sig till Varvsberget fredag 11 oktober. Under hösten ger Bottennapp åtta föreställningar och fler är att vänta till våren.

 

Publicerat