Tävlingar

Tävling – Vinn en CD!

Tävla om Agneta & Peters nya cd ”En Kärlekshistoria”.

Artistparet Agneta Olzzon och Peter Grundström går på sin tredje duoplatta ”En kärlekshistoria” tillbaka till ursprunget, samtidigt som soundet är nytt. Härlig country blandas med en doft av folkmusik, klingande mandoliner, sköna fioler, munspel och coola gitarrer. Resultatet är nio nyskrivna låtar av hitmakaren Peter Grundström samt några countryhits i nya fräcka versioner; Eric Claptons ”Tulsa time” (I min egen dröm), Brad Paisley´s ”My next broken heart” (Rädd få hjärtat krossat igen) och Vikingarna-dängan ”Livet går ej i repris” (Love writes your name in the sky) som Agneta gör till sin egen i skivans svängigaste spår. Skivan innehåller också duetterna ”På väg igen” och titelspåret ”En kärlekshistoria”.

”Denna skiva är den mest personliga vi gjort någonsin. Vi öppnar här våra hjärtan för att ge av vårt innersta, ännu mera! Sånger om livet, kärleken, vardagen, sorg och glädje. Precis som livet är. Vi vill beröra och att man ska känna djupt in i hjärtat vad vi sjunger om, och att det är äkta och sant. Livet är inte bara sol, utan har många skiftningar”, säger Agneta & Peter.
Skivan är producerad av Peter Grundström och Marcus Persson.

TÄVLING

Agneta Olzzon är nominerad till ett stort musikpris i kategorin ”Årets Sångerska”, en tävling som avgörs söndag 14 juli under Svenska Dansbandsveckan i Malung. Vad heter priset?
1)    Guldsladden  
X)    Guldmicken  
2)    Guldklaven

Vi har 10 signerade ex av Agneta Olzzon och Peter Grundströms ”En kärlekshistoria” som vi lottar ut. Svara rätt på frågan så deltar du i utlottningen. Svaret, ditt namn och adress mejlar du till tavling@7an.se.
Skickar du per post (endast vykort) är adressen 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik. 
Svaret vill vi ha senast 9 augusti. Vinnarna presenteras i Tidningen 7 14 augusti.

Publicerat