Nyheter/Reportage

Restaurang Mjölk

Linnéa Liljedahl har under våren tagit fram en meny med sju moderna rätter som gör sig allra bäst ihop med norrländsk mjölk. En meny som serveras på popup-restaurangen Mjölk som gör fyra unika gästspel på kända restauranger i norra Sverige.

Premiären hölls på restaurang Linnéa & Peter i Örnsköldsvik 4 juni, där gästerna för kvällen fick smaka inte mindre än sju rätter. På menyn fanns bland annat salta popcorn med kall mjölk, modern råraka med mellanmjölk samt kakao- och kaffeglass med kaffeganache med en kopp varm mjölk.
– Det var fantastiskt kul att få genomföra premiären av restaurang Mjölk på hemmaplan och låta ö-viksborna vara de första provsmakarna av vår unika meny. Nu ser jag fram emot fler gästspel tillsammans med Norrmejerier i Norrland under juni, säger Linnéa Liljedahl.
Luleå, Sundsvall och Umeå är de tre andra städerna där Linnéas mjölkmeny serveras och det verkar populärt, alla platser är redan uppbokade.

Publicerat