Musik

Melissa Horn till Ö-vik i höst

Nyligen släppte Melissa Horn singeln ”Du brukade kalla mig för baby” med Kaah, och till hösten ger hon sig ut på turné. 23 november uppträder hon i Nolan.

Det var nästan fyra år sedan Melissa Horn släppte musik och låten är den första från ett nytt studioalbum som släpps i september.
”Jag var utomlands med en vän i höstas. Vi började larva oss med nån dans och melodi på det som senare blev titeln på den här låten. Det var min kompis som tyckte att jag skulle skriva nåt riktigt av det. Jag gjorde klart "Du brukade kalla mig för baby" på några timmar och den blev sen nån form av soundtrack för dom där veckorna hemifrån. Men jag minns att jag tänkte – Äh, den enda som egentligen kan sjunga ’baby’ svängigt är Kaah. Att han ville vara med och dessutom skriva några egna rader, lyfte hela feelingen. Jag blir själv glad av den här låten. Det händer inte mig så ofta.” skriver Melissa i ett pressutskick.

Melissa är en av Sveriges största och mest älskade artister. Debutalbumet ”Långa nätter" (2008), "Säg ingenting till mig" (2009), ”Innan jag kände dig” (2011), ”Om du vill vara med mig” (2013) och ”Jag går nu” (2015) har alla sålt guld respektive platina. Hennes album har toppat listorna både i Sverige och Norge samt belönats med flertal grammisnomineringar.
Singeln ”Du brukade kalla mig för baby” finns på alla digitala musiktjänster från och med fredagen den 5 april.

Under hösten/vintern 2019/2020 ger sig Melissa Horn ut på en stor nordisk turné där hon gästar Nolan i Örnsköldsvik den 23 november.
“Efter skivsläppet går jag direkt in i den bästa bubblan jag vet, turnélivet. Jag känner att jag varit ledig lite för länge nu och det tänkte jag ta igen. Vi längtar efter att få spela nya plattan och med mig kommer jag ha ett mellanstort band med bara favoritpersoner i.”

Lokal arrangör är Verkställande Byrån och biljetter säljs på unitedstage.se

Publicerat