Evenemang

Och de nominerade är...

Den 8 februari är det återigen dags för den årliga företagar-kvällen i Örnsköldsvik. För tionde gången i ordningen ska välförtjänta vinnare prisas i Fjällräven Center.

– Tänk vad tiden går. Nu är det tionde gången vi arrangerar företagarkvällen i den här formen, säger Fredric Wedin, Verkställande Byrån, och berättar att det trots allt blir några justeringar.
Bland annat när det gäller underhållningen.
– Det blir Wallmans Salonger som står för den, vilket innebär att de med jämna mellanrum bryter av prisutdelningen med diverse musikaliska inslag. Så har det inte varit tidigare, men vi tror att den förändringen kommer att fungera bra.
Biljetterna till kvällen släpps den 18 december och nytt är att det inte finns någon begränsning när det gäller antal. Det är alltså fritt fram för den som vill vara ute i tid.

NOMINERADE
Priserna delas ut i sex kategorier. Vinnaren av Årets Spotlight avslöjas på plats och här de nominerade i övriga kategorier inför den tionde upplagan.
Årets Handel– & TurismprisNominerade: Paradiset, Allstar, Blommor & Ting.
Årets NyföretagareNominerade: Andreas Sjöström, Sjöströms Gallringstjänst, Rebecka Berglund, Craft Store, Märta Grundberg, Märta och Chokladbiten.
Årets NormbrytareNominerade: Stina Nilsson, hockeydomareinstruktör, Gottne IF, Mag– och tarmföreningen.
Årets ledareNominerade: Tomas Olsson, Malux, Niklas Boström, Lättelement, Kristina Säfsten, Övik Energi.
Årets företagNominerade: High Coast Haircare, Knightec, NKI–KYL.

Publicerat