Fotboll

Kvaldramatik när FV avancerade till div 2

Att det var en viktig kvalmatch för de båda lagen var inte att ta miste på. Hårda tag och grinigt på planen och mycket nerver när hemmalaget Friska Viljor vände ett 1-2-underläge till vinst någon minut från slutet. Rasmus Bergström, vackert framspelad av Herman Johansson, gav FV ledningen i den 7:e minuten. Men Mora kvitterade på övertid i första halvlek och kunde ta ledningen i 57:e minuten. FV kom igen, spelade med tio man och kunde både kvittera i 85:e minuten och även sätta vinstmålet på övertid genom mål av Armegio Liva, linjedomaren vinkade för offside, men huvuddomaren godkände det och nu väntar tvåan för Friska Viljor.
Imponerande insats av FV.

1–0 (7) Rasmus Bergström, 1–1 (45+1) Goran Cuckovic, 1–2 (57) Per Fyhr, 2–2 (85) Rasmus Bergström, 3–2 (90+9) Armegio Liva.

Domare: Arian Chalak, Sundsvall