Hörnan

Trump är en rysk robot från Portland

Hur kommer det sig att USA:s president Donald Trump visar sig ha så starka band till ärkefienden Ryssland att det blir föremål för en FBI-utredning? Den alternativa sanningen är chockerande:
Den så kallade människan Donald Trump är i själva verket en kaputt rysktillverkad robot.

Trumps namn är ett anagram
Sanningen om RoboTrump finns invävd i hans namn. ”Donald Trump” är nämligen en omkastning av bokstäverna i ”MDU, Portland”. Det är hans tillverkningskod som anger var han konstruerades, och av vem: MDU Resources.
På ytan är de ett harmlöst amerikanskt energibolag, men bakom fasaden döljer sig förstås ett topphemligt sovjetiskt forskningsprojekt initierat av Josef Stalin.

Spåren leder till Cork Bay
Upptakten till det sovjetiska robotprojektet kan spåras ända tillbaka till Första världskriget, när den ryska ubåtsflottan gjorde ett uppseendeväckande fynd på havsbottnen utanför irländska Cork. Exakt vad fyndet bestod i är inte klarlagt, men vi vet att det blev startskottet för det som senare skulle komma att kallas Portlandprojektet. Det ryska intresset för området har bestått och det senaste intrång man känner till skedde den 14 februari 2009 när ett oljutsläpp vid Cork Bay visade sig vara orsakat den ryska flottans hangarfartyg Admiral Kuznetsov. Att vi utmed samma kustlinje hittar ett av endast tre Trump-ägda hotell i Europa är förstås ingen slump.

Rekryteringen av Fred Trump
1924 tog Stalin över makten i Sovjetunionen, och som av en händelse grundades MDU Resources i Minnesota samma år. Här förbereddes en framtida robotinfiltration av den amerikanska regeringen.
Under andra världskriget arbetade finansmannen Fred Trump med att konstruera myndighetsfinansierade bostäder för marinkåren vid skeppsvarv på östkusten blev där uppvaktad av den sovjetiske agenten Harry Dexter White, medlem i The Silvermaster Spy Ring.

Donald Trumps så kallade födelse
1945 genomförde MDU sin historiskt största affär när man förvärvade Dakota Public Service Company. I själva verket var köpet en täckmantel för penningtvätt i mångmiljonklassen som möjliggjorde för Sovjet att pumpa in nya medel i sin experimentverksamhet, och 1946 ”föddes” prototypen Donald Trump. Året därpå, 1947, registrerade MDU dotterbolaget Oregon Electric Group i Portland för att förstärka täckmanteln för sin underjordiska robottillverkning. Placeringen på västkusten var strategisk; så långt som möjligt från Pentagons vakande ögon och intill en autobahn för sovjetisk ubåtstrafik. Genom att RoboTrump tillverkats på amerikansk mark registrerades han automatiskt som amerikansk medborgare för att en dag kunna ta över landet. Mot löfte om kontinuerlig finansiering av sitt företagsimperium gick Fred Trump med på att adoptera RoboTrump och gav honom på så vis alibi som en riktig pojke.
Vetskapen att Donald Trump är en robot förklarar allt:

1. Fejk-kroppen. Trump är typexemplet på ett misslyckat försök att imitera mänskligt liv. Händerna blev lite för små, huden målades i en nyans som egentligen inte finns och det så kallade håret talar för sig själv. Trumps iver att förneka sina uppenbara konstruktionsfel bevisar att det finns något att dölja här.

2. Elakheten. Empati är en av de mest komplicerade egenskaperna att imitera för en artificiell intelligens, eftersom den kräver förmågan att tolka andra människors känslor. Här är det uppenbart att Trumps programvara är otillräcklig och att hans kvinnosyn inte har blivit uppgraderad sedan 40-talet.

3. Lögnerna. När en människa ljuger avslöjas det av små skillnader i kroppspråk, tonfall och ansiktsmuskulaturens rörelser, men enligt den svenske kroppspråksexperten Henrik Fexeus går det inte att registrera några sådana skillnader när Trump ljuger. Självklart inte – han är ju inte programmerad för det.

4. Talsvårigheterna. Att Trump ibland låter som en krånglande bandpelare när han pratar beror på att det är ungefär vad han har i stället för ett språkcenter.

5. O(rd)förståelsen. Att Trumps svar ofta handlar om något helt annat än vad folk frågar om är begripligt med tanke på att hans mjukvara för språktolkning är 60 år äldre än Siri.

6. Skattefifflet. Att Trump vägrar offentliggöra sina deklarationer – och förmodligen själv läckte en förfalskad variant till journalisten David Cay Johnston – lär bero på att det skulle se misstänkt ut med alla avdrag som gjorts för robotunderhåll.

7. Blodbristen. Det finns inte ett enda dokumenterat fall där Trump blöder – inte ens ett skärsår från en exekutiv order. Varför? För att robotar inte blöder.

8. Badandet. Om du googlar ”Trump + beach” får du fram en enda bild av honom vid vattnet, stående med sin första fru i famnen, och bilden är beskuren ovanför fotknölarna för att dölja det faktum att Trump står intill vattnet snarare än i det. Allt pekar på att RoboTrump inte är riktigt vattentät.

9. Nykterheten. Visst låter nykterhet som ett väldigt okarakteristiskt drag för en impulsstyrd och kicksökande person som Donald Trump? Även här finns en given förklaring: En robot kan inte bli berusad och det skulle genast verka misstänkt om Trump svepte glas efter glas utan att påverkas.

10. Pappakomplexet. Fred Trumps omtalat känslokalla relation till sin son blir logisk när man tar hänsyn till att Donald inte var hans biologiske son utan en adopterad maskin.

11. Oljefixeringen. Trumps kärlek till oljeledningar och fossildrivna fordon får ses som naturlig för någon som är beroende av smörjmedel.

12. Fruarna. Det är förstås ingen slump att två av Trumps tre fruar; Ivana och Melania, har hämtats från Östeuropa. Ryssland behövde agenter som var införstådda i situationen och kunde bidra till mörkläggningen av Trumps sanna identitet.

13. Den bortglömda dottern. Det är heller ingen slump att mellandottern Tiffany Trump, med amerikanskan Marla Maples som mamma, har kommit att omtalas som ”den bortglömda”. Att Tiffanys blotta existens tystats ner har en given förklaring:
Hon är det enda av de så kallade barnen som inte är en robot.

Rysslands inflytande
RoboTrumps primära programmering har varit att bli så inflytelserik som möjligt på alla nivåer i USA, och det ständiga inflödet av sovjetiska pengar hjälpte honom att återhämta sig från inte mindre än sex konkurser mellan 1992 och 2009. Från tidigt 90-tal sköttes underhållet av RoboTrump av agenten Tevfik Arif från den tidigare Sovjetrepubliken Kazakstan. Officiellt var Arif stationerad vid det sovjetiska handelsministeriet från 1975 fram till Sovjets fall 1992. Kort därpå sändes han till USA, satte upp fastighetsbolaget Bayrock Group LLC som täckmantel för sin Kreml-finansierade verksamhet och installerade sig på ett kontor i – just det – Trump Tower. Valet av bolagsnamn är ingen slump, för precis som Trumps namn är Bayrock ett anagram. När bokstäverna kastas om bildar de orden ”Cork Bay”; namnet på den plats där allting började.

Ökande misstankar
Bayrock Group LLC blev en ny kanal för inflöde av ryska pengar till Trump Organization via sitt partnerskap med ”Eurasia Group” under ledning av den kazakstanske miljardären Alexander Mashevich. Han samarbetade i sin tur med två andra kazakstanska miljardärer, Patokh Chodiev och Alijan Ibragimov, som med Kremls goda minne drev energibolaget “Eurasian Natural Resources Cooperation.” När kopplingarna mellan Trump och Kreml via Bayrock började bli för uppenbara vid decennieskiftet avslutades samarbetet – men tecknen på samröre har fortsatt att bubbla upp till ytan. I augusti 2016 avgick Trumps kampanjledare Paul Manafort sedan det visat sig att han tagit emot 17,7 miljoner dollar av Ukrainas pro-ryske expresident Victor Yanukovich. Den 13 februari i år tvingades Trumps nationelle säkerhetsrådgivare Michael T. Flynn avgå sedan det avslöjats att han ljugit om sina Rysslandskontakter – och kanske är det ingen slump att Portland samma vecka drabbades av ett lerskred. Att skyfall kan provoceras fram med silverjodid är ingen nyhet, och det kaos som uppstod när 900 ton lera och dränkte området kan ha försett Ryssland med ett gyllene läge att röja undan alla spår efter Portlandsprojektet.

Utredning pågår
Den 20 mars meddelade FBI-chefen James Comey att en utredning av Donald Trumps kopplingar till Ryssland har pågått sedan sommaren 2016. Om utredningen når framgång vet vi redan nu vad den kommer avslöja:
Donald Trump föddes inte i USA.
Han tillverkades där.

Publicerat