Friska Örnsköldsvik 2014 & 2016

”Jag nådde mitt mål”

Glenn Nordlund är en i raden av människor som letat stolpar i skogsterrängen det gångna sommarhalvåret.
– Målsättningen var att finna fler stolpar än förra säsongen och jag nådde mitt mål, säger kommunalrådet.

”Friska Örnsköldsvik” kan göra bokslut efter sin tredje säsong. Glädjande är att allt fler uppmärksammar och deltar i friskvårdsprojektet. Att springa, lunka eller gå i olika skogsområden är uppenbarligen något som läsarna av Tidningen 7 uppskattar.

Tillsammans med ishockeyspelaren Erika Grahm och bildningsförvaltningens Astrid Täfvander har Glenn Nordlund tillhört ”Friska-trion” som Tidningen 7 tagit pulsen på med jämna mellanrum.
– Jag hittade 85 stolpar, vilket innebär två kartområden plus fem stolpar. Det är fem stolpar fler än förra gången så jag känner mig nöjd, säger Glenn.

Han tillhör inte de 143 registrerade personer som stått för bedriften att hitta samtliga 120 stolpar, men är alltså ganska belåten ändå.
– Så småningom kom vi in i en valrörelse, vilket såklart påverkade hur ofta jag kunde vara ute i skogen. Och sista helgen i kraftigt regn blev ganska kämpig, men jag grejade det, säger Glenn och fortsätter:
– Som många andra tycker jag att det är ett fantastisk bra initiativ. Blir det en fortsättning även nästa säsong är det mycket som talar för att jag ger mig ut på mer stolpjakt.
 

 

Publicerat