Stina L

Prova nått nytt!

Godmorgon på er!

Idag är det jobb som gäller, roligt med massa nyheter.  Och då menar jag verkligen MASSA nyheter, pall efter pall packar vi upp nya saker! Jag har smått börjat med julklappar, lite väl tidigt kanske men igår var det 3 månader till julafton, 3 månader går otroligt fort.. Om 3 månader fyller min dotter 2 år, vad hände med tiden?


Imorgon ska jag fixa det sista med den nya tävlingen jag ska köra här och den kommer vara ett samarbete med flera företag så det är därför det tar tid men Ebba är på dagis då och då är det mycket lättare att ringa och prata osv. Men man kommer skicka in en liten kort berättelse om varför ett par ska vinna just denna tävling.. En otroligt fin grej!! Men berättar mer då allt är klart! 

Sen ska jag även prova på en sport som jag inte är direkt så bra på, sist jag provade så bröt jag foten på tio ställen typ så det är över 3 år sedan jag ens försökte närma mig den rädslan.. Men nu är det dags och jag ska se om jag kan få hjälp att filma för den tid och engagemang dom lägger ner på denna sport, det kan man inte förstå om man inte är med.. Men det är också nått som måste planeras lite mer och jag tror inte jag bara kan dyka upp träningen innan match.. MEN det ska bli skoj och ni kommer nog skratta gott åt mig.. inte med mig utan åt mig. 

Nu ska jag ta och jobba och vi hörs ikväll!!

Kramkram// Stina

Publicerat