Modo Hockey

Timander: Jag tänker fortsätta att tänka i sjuan

Spalten var tänkt att vara ett inslag i Tidningen 7 under säsongen 2009/2010. Men när säsongen slutade tidigare än beräknat säger Modos profilback Mattias Timander:
– Det här var roligare än jag trodde.

Han lämnade nummer tre till förmån för nummer sju - för att med jämna mellanrum medverka till läsning i Tidningen 7. NHL- och landslagsmeriterade Mattias Timander hade initialt ingen tanke på att fortsätta med "Timanders tankar" efter avslutad säsong. Men när allmänheten ville annat har han ändrat sig.

– När jag bestämde mig för att vara med i Tidningen 7 hade jag ingen tanke på att min spalt skulle få så stor genomslagkraft. Men det har varit så många positiva reaktioner, så för min egen och Modo Hockeys skull är det nog klokt att fortsätta, säger den karismatiske backen med ett stort leende.

Det innebär att "Timanders tankar" kommer att vara ett återkommande inslag även under våren, sommaren och hösten - och med stor sannolikhet även under kommande säsong.

– Det känns lite övermaga ibland, för jag tycker inte att jag har något speciellt att komma med. Men det är nog klokt att fortsätta så länge tidningens läsare gillar det jag försöker bidra med.

– Jag är överraskad över att det är så många som säger att de gillar att läsa min spalt i Tidningen 7. Det är bara att tacka och ta emot för i den här branschen kan man inte påstå att jag är spreciellt erfaren, säger Mattias Timander.

– Men det här har varit betydligt roligare än jag trodde.

Publicerat