Modo Hockey

"Nästan så man får lite SM-känsla"

Nytt bombardemang i Fjällräven Center. Den här gången var det Linköpings tur att bli överkört och med en poäng till Luleå börjar Hockeypanelen vädra SM-slutspel.

Tomas Grundström, ungdomsansvarig:
– Det ser riktigt, riktigt bra ut och det är nästan som man får lite SM-känsla. Det finns en offervilja i laget som är underbar att se.
– Exempelvis när laget leder med 8-0 så är det spelare som Andreas Molinder och Kristian Forsberg som täcker skott. Det visar på att alla verkligen vill vara med och att det finns en konkurrenssituation i laget som inte funnits tidigare.

Britta Häger, supporter:
– En jättebra match där laget ser ut som ett riktigt vinnargäng med massor av självförtroende. Vilken fart och vilken härlig inställning killarna visade!
– Jag brukar ju prata mycket om hur det var på läktaren och nu när jag blivit varmare i kläderna tänker jag göra det igen. Det var en härlig stämning på läktarna och vi var nog lika bra som favoritlaget.

Robbin Öberg, Lumberjacks:
– Går vi om Luleå på lördag tror jag att det ska mycket till för att missa slutspel. Helt enkelt för att Modo har betydligt fler matchvinnare. Luleå är i och för sig ett ganska balanserat lag, men saknar lirare av Peter Forsbergs, Markus Näslunds, Niklas Sundströms och Mats Zuccarello Aasens kaliber.
– Det var roligt rakt igenom och även om Markko Tuokko inte gjorde sin bästa match så fick han göra mål och det är jag glad över. Vi är många som älskar den killens inställning och nu samlar vi röster för att övertyga Fredrik Andersson om det kloka i att  behålla en ovärderlig karaktärspelare.

Publicerat