Modo Hockey

Foppa på väg till OS-byn

– Nu ska det bli skönt att komma till OS-byn och låsa in sig, säger Foppa till HockeyExpressen.se.

Expressens reporter Gunnar Nordström har pratat med Peter Forsberg, som säger att allt känns okej inför OS. Onsdagens isträning med Modojuniorerna gav Forsberg det besked han ville ha. 

– Det har ju inte gått så jättebra för mig. Först var det revbensskadan och sedan fingret, men nu känns det bättre. Jag tror att det kommer att gå bättre och bättre nu. Jag ville bara känna att jag kan gå för fullt utan problem och där fick jag ett positivt svar.

Nu väntar ett fjärde OS för Modo Hockeys stjärna.

– Det ska bli spännande. Jätteskoj, faktiskt. Och att olympiska spelen avgörs i Kanada är ju naturligtvis speciellt för oss som deltar i hockeyturneringen, säger Peter till HockeyExpressen.se.

I morse lämnade Peter Forsberg Arlanda tillsammans med  förbundskapten Bengt-Åke Gustafsson, samt OS-spelarna Stefan Liv, Mattias Weinhandl och Magnus Johansson. Efter en 26 timmar lång resa, med mellanlandningar i London och Montreal, är de framme i Vancouver.

– Det blir en jobbig resa, men det är OS och då är sånt inga problem. Nu ska det bli skönt att komma till OS-byn och låsa in sig.

Publicerat