Hockey

Tvillingarna Sedin vände underläge till seger

Ingenting verkar bita på tvillingarna Henrik och Daniel Sedin. Inte ens en 3-0-ledning för Toronto. Vancouver vände och vann med 5-3 anförda av?<br />Gissa.

Vancouver Canucks förstalina med Henrik Sedin, Daniel Sedin och Alex Burrows har svarat för hela 94 mål tillsammans sedan de bildade kedja förra säsongen.
I den andra perioden var det Burrows som med sin reducering fick fart på Canucks innan sedinarna startade sin show. Ett mål vardera fram till drygt två minuter kvar att spela. Då visade killarna prov på magi igen då Henke var iskall och släppte pucken till Danne som, trots uppvaktning, styrde in segermålet.
– Folk fattar inte hur tuffa de är, mentalt och fysiskt starka. De är modiga och vill alltid vinna, de möter ligans tuffaste backar varje kväll och sköter det fantastiskt, säger målvakten Andrew Raycroft till CBC.