Modo Hockey

"I mina ögon får Aravirta vara snällast i världen"

Efter en gastkramande kväll med lycklig utgång; 3-2.<br />Tre poäng borta mot Frölunda. Hur viktig var den här segern?

Tomas Grundström, ungdomsansvarig:
– Som läget är otroligt viktig. Jag satt i soffan och skrek hela kvällen. Insatsen ger tydliga signaler till alla i Modo Hockey. Lösningen med Aravirta inger förhoppningar istället för om vi tvingats till en ”lokal lösning” där många kanske gäspat och inte fått den nytändning som absolut krävs om det ska bli slutspel.
– Oerhört roligt med Maleks insats. Nu är det bara att spela honom under resten av matcherna och lita på honom. Kedjan med Foppa, Macke och Susse innebär en helt annan bredd och för att jag ska bli mer nöjd, vilket är svårt just nu, vill jag att Markus ska skjuta ännu mer. Han behöver den där speciella ytan som Sundström är expert på att skapa.

Britta Häger, supporter:
– Jag kikade bara delvis på tv, men segern var lika fantastisk som viktig. Grabbarna ska ha en stor eloge för insatsen och jag tycker faktiskt att det här kom lite retroaktivt med tanke på hur bra laget spelade redan mot Timrå i torsdags.
– Och jag är jätteglad och stolt över alla positiva reaktioner jag fått sedan jag valde att tacka ja till att vara med i Hockeypanelen och säga vad jag tycker. Uppenbarligen finns det folk som håller med mig om att vi har en fantastisk stämning på ståplatsläktaren i Fjällräven Center, men att jättebra kan bli bättre.
– På torsdag till och med lördag har vi supportergänget i Modo Syd här med den fantastiske Tommy Edvinsson i spetsen. Du vet, han med saftblandaren på hjälmen och tillsammans ska vi försöka förstärka det trevliga språket och få bort det mindre roliga på läktaren. Tillsammans med alla i olika åldrar har vi så himla roligt. När vi träffar kompisarna i Modo Syd är det rena rama hjärtbytet!

Robbin Öberg, Lumberjacks:
– Oerhört viktig seger. Jag har suttit och gapat, vrålat, slagit i bord och stolar och skrikit hela kvällen. Jag har varit som en fjäder hela dagen och verkligen hoppats och känt att något varit på gång. Och så inträffar det, dessutom…
– Det är kanske lätt att ta till överord, men jag tycker mig se lite nytänkande när man använder Suhonen och Pikkariainen med Foppa-kedjan istället för med Timander och Hållberg. Nu är vi riktigt nära Frölunda och ska jag vara ärlig vill jag inte underskatta Foppas betydelse, men med tanke på glöden i alla tror jag att laget fixat en seger även utan honom.
– Det här var årets bästa insats på bortaplan. Malek var strålande och nu är det bara att spela honom. Hörde att folk tvekade apropå att Aravirta kan vara i snällaste laget. Sånt är ointressant i det här läget, hittar man rätt harmoni  och hjärta i laget får man i mina ögon vara snällast i världen.

Publicerat