OPERA

Angel Blue spelar fransk kurtisan

La Rondine är en av Puccinis mer sällan spelade mästerverk men nu sätts den upp på Metropolitan och lördag 20 april direktsänds den på Gideågården. Vi har biljetter som vi lottar ut.

Hyllade amerikanska sopranen Angel Blue gestaltar den sofistikerade franska kurtisanen Magda och spelar mot chilen-amerikanske tenoren Jonathan Tetelman, som gör sin Met-debut som Ruggero, en idealistisk ung man som erbjuder henne ett alternativ till hennes liv i överflöd.

Dirigent är italienskan Speranza Scappucci och den art déco-inspirerade produktion som transporterar publiken från hjärtat av det parisiska nattlivet till en drömlik vision av franska Rivieran på 1920-talet är skapad av den franske regissören Nicolas Joël som avled 2020.

 

Tävla om biljetter

La Rondine har tidigare framförts i Sverige under en annan titel, vilken?

Mejla ditt svar och telefonnummer där vi kan nå dig dagtid till tavling@7an.se eller skicka vykort till 7an Mediapartner, Box 449, 891 29 Örnsköldsvik. Då deltar du i en utlottning där vi drar fyra vinnare som får var sin biljett. Svaret vill vi ha senast 2 april. Vinnarna kontaktas på telefon 3 april.

Publicerat