EVENEMANG

Sommaren spikad

Naturscen Skuleberget har klart med ännu en konsert med Nordiska Kammarorkestern och den här gången gästas orkestern av Moonica Mac. Därmed är sommarens program på Naturscen fyllt – med inte mindre än åtta stora konserter att se fram emot.

Fredric Wedin, Verkställande Byrån, drog 2018 igång satsningen att engagera Nordiska Kammarorkestern och låta dem kompa kända artister. Ett koncept som blivit mycket lyckat och som Krall Entertainment fortsätter med när de driver Naturscen vidare.

Söndag 11 augusti står Moonica Mac på Naturscen tillsammans med den stora orkestern. Moonica Mac tilldelades Skaps vispris 2020 och var hösten 2021 med i ”Så mycket bättre”. Hon heter egentligen Lisa Linnea Brolander och hennes artistnamn är en kombination av Monica Zetterlund och Fleetwood Mac, ett sätt för henne att beskriva sitt sound.

– Det kommer att bli superbra, säger Michelle Forss, arenaansvarig för Naturscen, som är väldigt nöjd med sommarens program.
– Vi har ett jättefint program med många stora namn. Vi samarbetar också med andra arrangörer och det känns extra roligt.

Naturscen Skuleberget 2024

28 juni: Eldkvarn
29 juni: Molly Sandén & Mapei
19 juli: Lars Winnerbäck
20 juli: Tommy Körberg
27 juli: Diggiloo
9 augusti: Tomas Ledin
11 augusti: Nordiska Kammarorkestern med Moonica Mac
17 augusti: Darin

Publicerat