NYA BOLAG

Företagare med ordning och reda

Fanny Tillman är ny ordningskonsult i Örnsköldsvik.
– Att se strukturer kommer av sig självt, säger hon.

Vad är en ordningskonsult?
– Jag tänker att det är ganska nytt, men väldigt på tapeten. Jag åker hem till folk för att skapa lite ordning och struktur i deras hem. Det kan gälla allt från garderoben, förrådsutrymmet eller köket. Ibland har vi svårt att göra oss av med saker, då hjälper jag till att rensa. 
Hur går det till?
– Jag anpassar allt efter kundens behov; ligger saker på det mest ultimata stället? Kanske räcker det att alla strumpor ligger i samma låda medan en annan kund vill ha dem färgsorterade. En stor del av detta är att underlätta vardagen för alltifrån småbarnsföräldrar som behöver få ordning i hallen eller någon som ska flytta. Då kan jag rensa, packa ned och packa upp.
Hur ordningsam är du?
– Det är jag av min natur, att se strukturer kommer av sig självt. Nyligen gick jag utbildningen "kickstarta som ordningskonsult" och det var så himla roligt att träffa likasinnade som kanske tidigare blivit lite retade för sin ordningsamhet (skratt). 
Hur känns det att starta företag?
– Jag är superpeppad att göra något jag brinner för. Det känns jättespännande att få satsa på sig själv.

Fanny Tillman Ordning & Struktur

Banjovägen 25, Bjästa
Registrerat: 2022-11-22
Verksamhet: Ordningskonsult. För privatpersoner och företag som behöver hjälp att bli mer organiserade. Stöd i rensning, organisering och anpassade förvaringslösningar. Konsultation, coachning och praktisk hjälp i rensningsprocessen. Hembesök för lösningar anpassade efter kundens specifika behov och utrymmets användningsområde. Behjälplig vid flytt i form av att packa och packa upp.
Innehavare: Tillman Karlsson, Fanny Sofie.

Publicerat